1. ΦΡΕΣΚΟΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΟΛΟΜΟΠΕΣΤΡΟΦΑ ΤΡΟΟΔΟΥΣ

Λίγα λόγια τα ψάρια του ιχθυοτροφείου μας

Κάνουμε το ψάρεμα δύο φορές την εβδομάδα πολύ νωρίς το πρωί. Τα ψάρια ψαρεύονται, πλένονται και απεντερώνονται άμεσα, στην μονάδα του εργαστηρίου μας και κατόπιν μπαίνουν σε ατομικές συσκευασίες. Εν συνεχεία μπαίνουν σε ειδική  κατάψυξη η οποία τα καταψύχει στους  -18 C μέχρι το εσωτερικό του ψαριού άμεσα.         Ο χρόνος από το ψάρεμα του ψαριού μέχρι την ολοκλήρωση της ψύξης είναι λιγότερο από 3 ώρες, έτσι το ψάρι παραμένει φρεσκότατο και όταν αποψυχθεί  είναι πιο φρέσκο και από τα λεγόμενα φρέσκα. Το ψάρι είναι έτοιμο για να το μαγειρέψετε όπως εσείς επιθυμείτε και διατηρεί  όλη την θρεπτική του αξία.

  1. ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΣΟΛΟΜΟΠΕΣΤΡΟΦΑ ΤΡΟΟΔΟΥΣ

Λίγα λόγια για την παρασκευή της καπνιστής σολομοπέστροφας

Τα ψάρια ψαρεύονται πλένονται, απεντερώνονται και μπαίνουν σε άλμη μέχρι το επόμενο πρωί. Την επόμενη μέρα τα ψάρια τοποθετούνται στις ειδικές σούβλες καπνίσματος και μπαίνουν στο  καπνιστήριο.  Το κάπνισμα γίνεται με παραδοσιακή μέθοδο και μυστική συνταγή, χρησιμοποιώντας ξύλο οξυάς και δρύ. Τα καπνιστά φιλέτα μπαίνουν σε ατομικές συσκευασίες κενού και μετά καταψύχονται άμεσα. Η ποιότητα του ψαριού μας σε συνδυασμό με την εξαιρετική τεχνική του καπνίσματος παράγουν ένα προϊόν με μοναδική γεύση και πλούσιο άρωμα.

  1. ΦΡΕΣΚΟΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΦΙΛΕΤΑ ΣΟΛΟΜΟΠΕΣΤΡΟΦΑΣ ΤΡΟΟΔΟΥΣ

Λίγα λόγια για την παρασκευή των φιλέτων μας

Τα ψάρια ψαρεύονται, πλένονται και απεντερώνονται και στην συνέχεια φιλετάρονται (αφαιρούνται τα οστά, το κεφάλι και η ουρά). Την εξωτερική πέτσα του ψαριού την αφήνουμε γιατί στην πέστροφα είναι πολύ πλούσια σε ω3 ωφέλιμα λιπαρά και είναι θησαυρός για την υγεία μας. Τα φιλέτα συσκευάζονται ανά ένα σε συσκευασία κενού και καταψύχονται αμέσως, ώστε να διατηρήσουν όλη την φρεσκάδα και θρεπτική τους αξία. Ο χρόνος από το ψάρεμα του ψαριού, την επεξεργασία του σε φιλέτο και την ολοκλήρωση της ψύξης είναι λιγότερο από 3 ώρες.

  1. ΦΡΕΣΚΟΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ  

Λίγα λόγια για τα αυγά πέστροφας

Τα αυγά πέστροφας αποτελούν έναν πεντανόστιμο μεζέ που είναι και πολύ ωφέλιμος για την υγεία μας. Τα αυγά πέστροφας, υπάρχουν μόνο από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, τότε που τα ψάρια γεμίζουν αυγά. Τα αυγά συλλέγονται πλένονται και τοποθετούνται σε συσκευασίες των 150-200γραμμαρίων,  σε κενό αέρος και καταψύχονται αμέσως. Δεν περιέχουν αλάτι ή συντηρητικά και έτσι είναι πιο υγιεινά από αυτά που πωλούνται σε βαζάκια με αλάτι. Τα αυγά τα ξεπαγώνετε και  τα μαγειρεύετε όπως επιθυμείτε. Ιδέες μαγειρέματος των αυγών θα βρείτε και στην ιστοσελίδα μας.

Tagged